Tonnikala-tomaattipasta

Minulla oli eilen illalla nälkä, sillä en ollut syönyt kunnollista lounasta päivällä. Kauppaan en jaksanut mennä, vaan kaivelin ruokakaappini kätköjä keksiäkseni jotain lämmintä, helppoa ja nopeaa.

Jääkaapissa oli sipulia, ja tomaatteja näytti olevan muutama. Kaapista löytyi tonnikalasäilykkeitä, kapriksia ja oliiveja. Spaghettia löytyi myös. Tästähän saa loistavan arkipastan.

Raaka-aineet: (tästä riittää kahdelle)

  • iso sipuli
  • yksi purkki tonnikalaa
  • kaksi tomaattia
  • kapriksia
  • mustia oliiveja
  • spaghettia tai jotain muuta pastaa
  • mustapippuria ja suolaa
  • öljyä paistamiseen

Karkea ohje
Laita pastavesi kiehumaan ja lisää siihen suolaa.

Hienonna sipulit, valkosipuli ja kuutio tomaatit. Voit korvata tuoretomaatit myös tomaattimurskalla. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipulit ja valkosipuli. Lisää tomaattikuutiot ja tonnikala. Anna hautua hetki ja lisää tämän jälkeen kaprikset ja oliivit. Anna hautua hetki ja tarkista maku. Kapriksista ja oliiveista tulee yleensä riittävä suolaisuus.

Keitä pasta.

Kasaa annokset lautaselle tai sekoita kastike pastan joukkoon tarjoiluastiassa. Kata pöytään mustapippuria, jota jokainen voi rouhia annoksensa päälle oman maun mukaan.

Helppoa ja nopeaa arkiruokaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s