Kaupungin parasta vorschmackia

11062775_10152896717803404_7413075624307161691_nRavintolapäivää vietettiin lauantaina 16.5. Tällä kertaa päätimme kavereiden kanssa osallistua tapahtumaan omalla ravintolalla. Halusimme kokeilla, miten pop-up -ravintolan rakentaminen onnistuu ja miten hyvin saamme ruokaa kaupaksi.

Ravintolapäivänä moni ravintoloitsija sortuu mielestäni muutamaan helmasyntiin, joista pahimmat ovat annoksen koko ja hinta. Annokset ovat liian isoja ja ne maksavat liikaa. Päätimme tehdä toisin. Hyvää ruokaa, sopivan kokoinen annos ja edullinen hinta. Päädyimme tarjoamaan vorschmackia 5€ annoshintaan.

Blogissani olen kirjoittanut aiemminkin vorschmackista, joten en aio nyt lisätä reseptiä tähän.

Karkea ohje tällä kertaa oli:

  • 2/3 lammasta (luutonta paistia)
  • 1/3 nautaa (lapaa ja etuselkää)
  • lihaisia poronluita
  • sipulia ja valkosipulia
  • sillifileitä (ravintolafile)
  • tomaattipyrettä

Vorschmack tekeytyi liedellä n. 14 tuntia ennen tarjoilua.

Asiakkailtamme tullut palaute oli todella positiivista ja ruoka sai vilpittömiä kehuja. Oli todella mukava kuulla monen ruokaharrastajan vertaavan tarjoamaamme vorschmackia mainekkaiden helsinkiläisravintoloiden vastaavaan. Kehuivat vielä tämän olleen parempaa. Pakkohan siitä oli tulla hyvälle mielelle!

Nyt sitten suunnitellaan mahdollista jatkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s