En ole ammattikokki.
Halusin tämän kertoa kaikille heti alkuun, ettei sitten jossain vaiheessa aleta kyseenalaistamaan toimintatapojani tai muita perusosaamiseeni liittyviä yksityiskohtia.
Otan mielelläni vastaan vinkkejä, neuvoja ja ohjeita. Toivottavasti voin osaltani olla antamassa muillekin kotikokeille ideoita ja ajatuksia omaan ruoanlaittoon.
Ystävällisin,
Kotikokki @ ravintola Köpingsvägen
Mainokset
Moikka Tumppu!
Tää ruokablogi on älyttömän hauska idea! Itsekin pidän ruoanlaitosta ja toivon sulta tietysti hyviä ressuja….
En tiedä suhtautumisestasi alkoholiin, mutta jos mahdollista niin jonkunsortin viiniosio olisi myös hyödyllinen? Lähinnä omia makukokemuksia ja mihin ruokaan mikäkin viini mielestäsi sopisi…
Hauskaa Joulun odotusta ruokapatojen ääressä
-H-
Moro Hoffa ja kiitos palautteestasi!
Suhtautumiseni alkoholiin empiirinen. Ilman omaa kokemusta ei mistään uskalla mitään sanoa.
Kokemuksen yltäessä yli tarpeellisen tason, ei välttämättä muista kirjoittaa havaintojaan.
Tämä on kvalitatiivisen tutkimuksen empiirisen metodologian varjopuoli – siis tässä aiheessa.
Kirjoitan mielelläni viineistä ja tämän hetkiset valkkarisuosikkini ovat:
Gentil ”Hugel” (Alsace)
Soave Calssico (2008)
juuri nyt lasissani:
Beringer Stone Cellar (Chardonnay 2008)
No hei!
Itse olen Punkeromiehiä ( lue punaviini ), ja päänvaivaa tuottaa viinin löytäminen kanalle tai kalalle….Strömsössä oli taannoin kiva viinipläjäys, jossa puitiin viinien tanniinisuutta….älyttömän hyvä jakso!
Olisikohan meidän syytä istua alas ja vähän kuulumisia?……
-H-
Hyvät Kulinaristit ja Gourmandistit.
Kotikokkeja tämä maa tarvitsee. Todellista lähiruokaa lähipiirille !
Viininvalintaa valmistettavalle ruoka – aineeelle eli raaka – lihalle voitte käydä tsekkaamassa;
http://www.wineacaemy.net.
Matchart Wineguide hoitaa homman ja Kokit voivat aloittaa misaamisen hyvän vinhon kera…..
Softa on VTT testaama ja Nokia OK approved. Siinä on ratkaistu maun fysiologisen ja viinin vastaavuuden haaste.
Yrittäjäterveisin
Risto